Atabağı Anaokulu
Atabağı anaokulu/Atabağı Beldesi/Baykan/Siirt

VİZYON

Çocuğun öğrenme ve bilgi edinmede zihinsel kapasitesini kullanabilmesi için çevre ile etkileşimini sağlamak Çocuğun öğrenmede etkin ve karar verici, öğretmenin ise daha pasif, teşvik edici, öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir görev üstlenmesini sağlayarak,çocuklara, onların daha sonraki eğitimlerine temel oluşturacak bir eğitim almalarına fırsat tanımak.

MİSYON

Çocukların bilişsel,sosyal,dil,psikomotor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla;Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli değerlere sahip,kendidüşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :

08.30-13.30

İl merkezine uzaklığı:40 km İlçe merkezine uzaklığı:27 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 38 km , ilçe merkezine 27 km uzaklıkta bulunmaktadır. Yerleşim Yeri Bilgisi : 2000 nufus sayımına göre beldenin nufusu 4800 olarak tesbit edilmiştir. Beldede genellikle tarım ve hayvancılıkla uğraşılmaktadır.